Hoeve te Gingelom (3890)

€ 795.000

Algemeen
Prijs
:
€ 795.000
Aantal slaapkamers
:
4
Aantal badkamers
:
3
Garage
:
2
Adres
:
Triksestraat 1, 3890 Gingelom
Bewoonbare opp.
:
341 m²
Grondoppervlakte
:
2980 m²
Voorgevel
:
37 m
Perceel breedte
:
53 m
Bouwjaar
:
1850
Omschrijving

Deze buitengewone hoeve, die schittert op een magnifiek perceel van 29 ares en 53 centiares in Gingelom, is een ware parel. Oorspronkelijk gebouwd in 1874, heeft de woning in de loop der jaren een indrukwekkende transformatie ondergaan. Het woongedeelte is volledig gerenoveerd en voldoet nu aan de hedendaagse normen, terwijl de karakteristieke stallen nog tal van mogelijkheden bieden.
Of u nu denkt aan opslagruimte, een kangoeroewoning, zorgwoning, B&B, hobbyruimte of iets anders - de mogelijkheden zijn eindeloos.
Ideale Locatie voor Rust en Bereikbaarheid.
De ligging van deze hoeve is werkelijk ideaal. Gelegen in een rustige, doodlopende straat, bevindt ze zich toch slechts enkele minuten van de E40 autosnelweg tussen Luik en Brussel. Dit biedt vlotte verbindingen naar steden als Landen, Sint-Truiden, Hannuit, Luik en Brussel.
 
Een Kijkje Binnen:
 
Bij het betreden van het perceel wordt u begroet door een prachtig poorthuis, dat uitkomt op de binnenplaats van de hoeve. Eenmaal binnen wordt u verwelkomd in de gerenoveerde woning. De inkomhal leidt naar de schitterend ingerichte keuken met eethoek. De keuken is voorzien van een extra bijkeuken en berging. De sfeervolle woonkamer, met zijn warme inrichting, beschikt over een gezellige houtkachel.
Een trap brengt u naar de bovenverdieping, waar u een prachtig ingerichte badkamer vindt met een bad en inloopdouche, twee ruime slaapkamers en een dressing. Via nog een trap bereikt u de tweede verdieping, waar een extra fraaie kamer is met een eigen natte cel en toilet.
Vanuit de keuken heeft u toegang tot een kantoorruimte, ook voorzien van een houtkachel, en dankzij de overvloedige natuurlijke lichtinval is dit een perfecte plek om te werken. Op de begane grond vindt u nog een extra leefruimte met een slaapkamer en een badkamer, wat de ruimte geschikt maakt voor gebruik als zorgwoning, kangoeroewoning of gewoon als extra slaapkamers.

Een Tuinparadijs met Talloze Extra's
De prachtige tuin is ongetwijfeld een van de grootste troeven van deze woning. Hier vindt u een zwembad, een tuinhuis met zithoek en een terras - de ideale plekken om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Bovendien biedt de tuin aan de straatkant zelfs de mogelijkheid voor een extra bouwplaats.
 De stallen aan de straatzijde zijn voorzien van een prachtige gevel en bieden een schat aan mogelijkheden.
 
Deze unieke hoeve is de perfecte kans om te genieten van het landelijke leven met moderne gemakken en eindeloze mogelijkheden voor gebruik. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Deze woning is een echte vondst die u niet mag missen!

Voor meer info en bezoek: GUVEX vastgoed & expertise: 0475270692 of info@guvex.be
 

Financiële Info
Energie certificaat
EPC No.20231011-0003004105-RES-1
EPC
:
395 kWh/m².jaar


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nog niet aangevraagd
Bouwvergunning verkregen
:
Nog niet aangevraagd
Dagvaarding en herstelvordering
:
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
:
Nog niet aangevraagd
G-score
:
Klasse B
P-score
:
Klasse B
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op stookolie
Oriëntatie achtergevel
:
Noordoost
Type dak
:
Zadeldak
Dakbedekking
:
Natuurleien
Keuken
:
Alle comfort
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
pvc
Comfort binnen
:
Open haard met cassette, Houtkachel, Inloopdouche
Comfort buiten
:
Zwembad, Tuinhuis, Atelier
Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat
Wat zoekt u?